Η Μαντόνα δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να φέρεται παράξενα, καθώς άτομα από το στενό της περιβάλλον, αναφέρουν ότι η «βασίλισσα της ποπ» περνάει «κρίση αυτοπεποίθησης».

Όπως αναφέρει η pagesix.com, δεν υπάρχει μόνο ένας παράγοντας, αλλά πολλοί οι οποίοι συμπίπτουν χρονικά, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να μην βρίσκεται στα καλύτερα της.

Αρχικά, ο πρώτος λόγος είναι ότι χώρισε με τον 23χρονο Άντριου Ντάρνελ, ο οποίος στη συνέχεια έκανε σχέση με μια κοπέλα κοντά στην ηλικία του. Η Μαντόνα μπορεί να μην ήταν ερωτευμένη μαζί του, όμως ένιωσε απογοήτευση, γιατί «περνούσε ωραία δίπλα του», είπαν σχετικές πηγές.

Έπειτα, ο δεύτερος λόγος είναι τα σχόλια από την εμφάνιση της στα Grammy. Η 64χρονη τραγουδίστρια φέρεται να μην ενοχλήθηκε από όσους σχολίασαν αρνητικά το πρόσωπο της, αλλά επειδή κανείς δεν επικεντρώθηκε στην συμμετοχή της. «Είπε ότι κανείς δεν νοιάστηκε που βρισκόταν εκεί και πως κάποτε ήταν τόσο διαφορετικά για εκείνη. Ποτέ άλλοτε δεν είχε μείνει τόσο καιρό εκτός εύνοιας», είπε χαρακτηριστικά ένα άτομο από το περιβάλλον της.

Επίσης, κάτι άλλο που έχει συμβάλλει, είναι το γεγονός πως αναγκάστηκε να αναβάλει τα σχέδιά της για μια βιογραφική ταινία, μετά από μια διαμάχη που είχε με την Universal Pictures σχετικά με το σενάριο.

Εντούτοις, το πεσμένο ηθικό της Μαντόνα φέρεται να αναπτερώνεται από την περιοδεία της «Celebration», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 35 πόλεις, ενώ ήδη έχουν εξαντληθεί τα περισσότερα εισιτήρια.