Δημόσια επέλεξαν να γιορτάσουν τον έρωτά τους ο Ντείβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, Βικτόρια. Ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έδειξε την αγάπη του για τη Βικτόρια, με μια τρυφερή δημοσίευση στο Instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Μπέκαμ, φαίνεται το ζευγάρι ευτυχισμένο σε νεαρή ηλικία, με τον ίδιο να γράφει «χαρούμενο Βαλεντίνο στον Βαλεντίνο μου. Σε αγαπάμε». 

Από πλευράς της, η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγκαλιά με τον αγαπημένο της σύζυγο, και έγραψε χαρακτηριστικά «26 χρόνια μετά, είναι ακόμα ο Βαλεντίνος μου. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ». 

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz γνωρίστηκε το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έκτοτε είναι αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι. Παντρεύτηκαν το 1999 στο Luttrellstown Castle έξω από το Δουβλίνο, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, τρεις γιους και μία κόρη. 

Ύστερα από σχεδόν 26 χρόνια γνωριμίας, οι Μπέκαμ φαίνεται να είναι ακόμα πολύ αγαπημένοι και δεν παύουν να περνούν ευχάριστες στιγμές είτε οι δυο τους είτε μαζί με τα παιδιά τους. Μάλιστα, ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας είναι και η Ελλάδα, καθώς την έχουν επιλέξει αρκετές φορές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.