Τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά» για τη σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι, με τις φήμες περί χωρισμού να «φουντώνουν» γύρω από το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, όπως υποστηρίζει το ET. «Διαπληκτίστηκαν έντονα πριν από την εμφάνισή του στην εκδήλωση του Sports Illustrated το Σάββατο το βράδυ» επισήμανε μια πηγή. Άλλη πηγή αναφέρει στο People πως: «Δεν έχουν ακυρώσει επίσημα τον αρραβώνα τους, αλλά η Μέγκαν έβγαλε το δαχτυλίδι της. Είχαν προβλήματα στο παρελθόν, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά αυτή τη φορά».

«Η Μέγκαν και ο MGK έχουν μια παθιασμένη σχέση γεμάτη με έντονα συναισθήματα, τόσο καλά όσο και κακά, αλλά μετά από αυτόν τον καυγά, η Μέγκαν ήταν πολύ αναστατωμένη», λέει η πηγή. «Αρχικά επρόκειτο να έρθει με τον MGK στην εκδήλωση και είχε σχεδιάσει ολόκληρο outfit, αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο τσακωμός επηρέασε την εμφάνιση του MGK. «Ο MGK δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να εμφανιστεί μετά από αυτό. Δεν ήταν ο εαυτός του και η μπάντα του πήρε στην πλάτη της την παράσταση. Δεν ήταν μια συνηθισμένη εμφάνιση του MGK ή αυτό που περιμένει ο κόσμος από αυτόν. Το μικρόφωνό του παρουσίασε πρόβλημα ενώ ερμήνευε το ‘Bloody Valentine’ και έδειχνε ενοχλημένος πριν έρθει κάποιος να το αντικαταστήσει». Μετά την εμφάνισή του ο MGK έφυγε μόνος του. «Συνήθως μετά από μια συναυλία, είναι σύνηθες για τον MGK και τη Μέγκαν να βγαίνουν μαζί με το συγκρότημα, αλλά το βράδυ του Σαββάτου, ήταν μόνος του», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Μετά τη συναυλία, η ίδια πηγή λέει ότι ο MGK και η μπάντα του εμφανίστηκαν σε τοπικό μπαρ. «Φαινόταν να είναι λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθούσε να είναι χαμένος στον κόσμο του και αφηρημένος. Τα μέλη της μπάντας του γελούσαν και προσπαθούσαν να συμπεριφέρονται φυσιολογικά» ανέφερε.

Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly στη Σαντορίνη

Η Vanity Fair, προχώρησε ένα στάδιο παρακάτω και έψαξε τους λογαριασμούς του διάσημου ζευγαριού στα social media. «Η ηθοποιός απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Κυριακής εν μέσω φημών ότι η ίδια και ο μουσικός αρραβωνιαστικός της χώρισαν. Η Fox αποχώρησε από την πλατφόρμα μόλις λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησαν φήμες ότι η σχέση τους τελείωσε, σβήνοντας κάθε φωτογραφία του Kelly από τη σελίδα της και κάνοντας unfollow στο Instagram, σημειώνεται στο δημοσίευμα.