Μια δικηγόρος από τη Χαβάη είναι πλέον αγνώριστη, καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το bodybuilding σε ηλικία 60 ετών! Η Ilene Block, η οποία είναι σήμερα 63 ετών, πάλευε για καιρό με δίαιτες και τον έλεγχο του βάρους.

Όταν όμως είδε τη φωτογραφία της σούπερ fit 76χρονης Joan MacDonald στα social media, αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής.

Την ενέπνευσε η ιστορία της MacDonald, η οποία ξεκίνησε τη fitness ζωή στα 70 της, έτσι η Block αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα το 2020.

«Μέσα σε έναν χρόνο έχασα πολλά κιλά και αισθανόμουν τέλεια», δήλωσε η Block στο Caters. «Πάντα ήθελα να κάνω bodybuilding, λόγω όμως της καριέρας μου ως δικηγόρου και του μεγαλώματος των παιδιών μου, δεν μπορούσα ποτέ να αφιερωθώ όταν ήμουν 30 ετών».

Έχοντας ανακαλύψει το νέο της πάθος για το fitness, αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια για να εμφανιστεί σε σόου, κάτι το οποίο τελικά έκανε.

«Ακόμη και τώρα, δεν το πιστεύω ότι το κατάφερα αυτό. Όταν ανέβαινα στη σκηνή με μπικίνι, ποζάροντας με αυτοπεποίθηση, απλώς σκεφτόμουν: αλήθεια το κάνω αυτό;».

Η ίδια γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, δίνοντας έμφαση στην άρση βαρών. «Παρόλο που γυμναζόμουν, δεν έσπρωχνα ποτέ τον εαυτό μου για να ξεβολευτεί», εξήγησε.

Θέλει, όπως λέει ακόμη, να αποτελέσει παράδειγμα για άλλες γυναίκες στην ηλικία της. «Θέλω να αποδείξω ότι τα στερεότυπα δεν ισχύουν και ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε οποιαδήποτε ηλικία».