Στα κακοπροαίρετα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς αλλά και στην στάση της οικογένειάς του, όταν τους είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, αναφέρθηκε ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος κάνει τα δικά του βήματα πλέον στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο νεαρός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Παντελίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και εξήγησε πόσο τον επηρεάζουν τα σχόλια που λαμβάνει.

«Η οικογένεια μου δεν με απέτρεψε ποτέ, αλλά δεν ήταν το καλύτερό τους να ξαναμπούμε σε αυτόν το χώρο να σου πω την αλήθεια. Αλλά μου έδωσαν όλα τα εφόδια και με έγραψαν να κάνω μαθήματα φωνητικής» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Έχω δεχθεί πάρα πολλά κακοπροαίρετα σχόλια, ότι επειδή τραγουδάς τραγούδια του αδερφού σου το εκμεταλλεύεσαι. Άσχημα πράγματα. Ή ότι τον μιμείσαι. Αν καθόμουν να με επηρεάζουν τα κακοπροαίρετα σχόλια. Ένα αρνητικό που έει βάση να το ακούσω γιατί μπορεί να με καλυτερεύσει. Αλλά να ασχολούμαι με αυτά, θα έχανα το στόχο μου» πρόσθεσε.