Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, μιλώντας για τα παιδιά του, τις όχι καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό τους, αλλά και τα πέντε του παιδιά, που όπως είπε βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές Ηπείρους. Ο φωτογράφος αρχικά, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του. «Δεν ήταν αυστηροί. Η μητέρα μου ήταν ελεύθερο πνεύμα. Έχω έξι αδέρφια, με μερικά δεν έχω κοινά βιώματα».

Ο Πώρος στη συνέχεια είπε πως είναι πολύτεκνος. « Έχω πέντε παιδιά, έτσι τα έφερε η ζωή. Τα παιδιά μου είναι σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Έχουν γνωριστεί μεταξύ τους», είπε αρχικά.

Όσο για τα ριάλιτι μόδας όπως το GNTM ή το My style rocks, δήλωσε: «Θα έκανα μια συνάντηση. Ήμουν guest κριτής στο America’s Next Top Nodel. Θα άλλαζα πολλά στο ελληνικό GNTM, κάποια πράγματα είναι τραβηγμένα ή δεν χρειάζονται και άλλα που θίγουν την αξιοπρέπεια των παιδιών. Το ριάλιτι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνεις ένα μοντέλο να κλαίει».

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία δεν έχει επαφές εδώ και κάποια χρόνια ανέφερε:  «Πέρασα από κακοτοπιές, αλλά δεν κόλλησα σε κάτι. Έχει τελειώσει το θέμα με την σύζυγό μου, υπήρξε μια απάτη, δεν αποκαθίστανται οι σχέσεις μας. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε κλείνοντας.