Ενώ όλα έδειχναν ιδανικά για την Jennifer Lopez και του Ben Affleck και φαινόταν πως η δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισαν να δώσουν στην σχέση τους θα έχει «αίσιο» τέλος, δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη έχουν κάνει τα πρώτα σύννεφα πάνω από το γάμο τους.

Δύο γάμοι, πολλά ταξίδια και πολλές κοινές φωτογραφίες ήταν προμήνυμα μιας κινηματογραφικής αγάπης, η περίφημη φράση «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα» δείχνει να βρίσκει βάση στην σχέση τους.
Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον μεγάλο τους αρραβώνα στη Τζόρτζια, άρχισαν οι πρώτες φήμες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού ενώ δημοσίευμα του marca.com αναφέρει πως το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησε να ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τζένιφερ Λόπεζ ήθελε να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, κρατώντας τον απασχολημένο και με διάφορα χόμπι στο σπίτι.

Κάπνισμα και ακαταστασία, οι λόγοι

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε να χωρίσει και έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο της αλλά έφτασε σε σημείο να μην αντέχει άλλο.

Η ακαταστασία και το κάπνισμα φαίνεται να είναι οι βασικοί λόγοι που έχουν φέρει το ζευγάρι σε σημείο να πάρει απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μπεν Αφλεκ Τζένιφερ Λόπεζ

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μπεν Άφλεκ καπνίζει όλη μέρα, το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, ενώ η Λόπεζ κυριολεκτικά το μισεί. Επιπλέον, αφήνει τα πράγματά του παντού, χωρίς να μαζέψει ούτε ένα πιάτο.

Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, οι δυο τους είχαν κάποιες διαμάχες και λογομαχίες, οι οποίες έκαναν τον Affleck να εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι.

Με ήρεμη διάθεση, η τραγουδίστρια είναι πρόθυμη να συγχωρήσει τον σύζυγό της αν αλλάξει τις συμπεριφορές που την ενοχλούν, δηλαδή ο Άφλεκ να καπνίζει πολύ λιγότερο και να μην είναι τόσο ακατάστατος στο σπίτι.

Από την πλευρά του, ο Affleck είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη στάση του και να επιστρέψει για να ζήσει με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Το αν οδηγηθεί το ζευγάρι τελικά σε διαζύγιο ή όχι, θα φανεί σε λίγο καιρό.