Την πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου κλήθηκε να σχολιάσει η στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα.

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη. Αυτή δεν ήταν άνθρωπος, ήταν η Παναγιά σταλμένη στη γη. Στο λέω και συγκινούμαι. Σε μένα στάθηκε σαν μάνα μου. Εγώ με την Μάρθα σταμάτησα δυστυχώς να έχω επαφές διότι η συγκάτοικος της, η Ντόρα Δούμα δεν με γούσταρε. Δικαίωμα της. Εάν της έλεγε η Ντόρα, “έλα μωρέ με τον Γιώργο Γεωργίου τώρα, παράτα μας, με βρίζει”, θα την πίστευε. Οι κοινοί της φίλοι δεν το ήξεραν ότι ήθελε να αποτεφρωθεί. Εμφανίστηκε όταν πέθανε αυτό το θέμα. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι, ο Θεός ξέρει. Η ουσία είναι ότι έφυγε» είπε μεταξύ άλλων πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Γεωργίου στην κάμερα του «Πρωινού» του Ant1.

Το πρωί της Τρίτης (11/10), σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Ant1, η Ντόρα Δούμα πέταξε τα βέλη της στον Γιώργο Γεωργίου τονίζοντας πως κάθε μέρα ασχολείται και με κάποιον άλλον.

«Σας έχω στείλει μια επιστολή, σας παρακαλώ! Δεν μπορώ να μιλάω. Αν θέλετε διαβάστε την να καταλάβει ο κόσμος. Ο κος Γεωργίου τα έχει συνεχώς μαζί μου, μου ζητάει συγγνώμη, μετά ξαναρχίζει πάλι. Σας έχω στείλει μια επιστολή, αν θέλετε διαβάστε τη. Επιπλέον, διαβάστε τι έγραψε την επόμενη μέρα ο κος Γεωργίου για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Άλλο να είσαι συνεργάτης με κάποιον και άλλο να είσαι φίλος κολλητός. Ο κος Γεωργίου που λέει ότι είναι φίλος κολλητός, δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Ποτέ. Δεν είχε ζητήσει ποτέ να την δει. Ποτέ και αυτά που λέει είναι αηδίες. Μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτά που είχε πει, ηρέμησε για ένα διάστημα και μετά άρχισε πάλι.

Δεν είναι μόνο μαζί μου. Κάθε μέρα τα έχει με κάποιον άλλον. Όταν ο κος Γεωργίου είχε ένα πρόβλημα υγεία πριν από 20 χρόνια, ήμουν η μόνη η οποία πήγα και έδωσα αίμα. Λυπάμαι που το λέω. Είμαι η μόνη που πήγα και έδωσα αίμα για τον κ. Γεωργίου και το ευχαριστώ είναι αυτό», είπε η Ντόρα Δούμα.

 Όσο αν η Μάρθα είχε πει να καεί, αν δεν υπήρχε η επιστολή δεν θα γινόταν. Και στο φινάλε, δεν ήταν υποχρεωμένη, να το ξέρει όλος ο κόσμος. Το ήξερα εγώ που είχα την επιστολή, που ζούσα μαζί της και πέντε στενοί φίλοι. Δηλαδή έπρεπε να είχε βγάλει τελάλι η Μάρθα ότι ήθελε να καεί; Προσβάλει τη Μάρθα με αυτά που λέει ο κ. Γεωργίου» είπε η Ντόρα Δούμα.

Η νέα απάντηση του Γιώργου Γεωργίου

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Γιώργος Γεωργίου, ζήτησε από την Ντόρα Δούμα να σταματήσει να ασχολείται μαζί του.

«Ας σταματήσει επί τέλους η κυρία ΝΤΟΡΑ ΔΟΥΜΑ να ασχολείται, μαζί μου. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!! Να της θυμίσω μόνο ότι όλα ξεκίνησαν από εκείνη, όταν πριν δύο χρόνια στις 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ πήρα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Μάρθα που ήταν τα Γενέθλια της, εκείνη μου απάντησε <μην ξαναπάρεις τηλέφωνο γιατί με βρίζεις> και μου το έκλεισε κατάμουτρα, ποτέ δεν την έβρισα και ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί της, άλλωστε από κι ως που; Δεν την ήξερα την ΚΥΡΙΑ μόνο ακουστά την είχα απ’ την Μάρθα, και σε ανάρτηση μου της έγραψα ότι της είμαι ευγνώμων για το αίμα που έδωσε στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ τότε που κινδύνεψε η Ζωή μου, όπως μου ήταν ευγνώμων η Μαρθούλα όταν της έγραψα ένα Θριαμβευτικό νούμερο το 2001-02 που έσκισε στην κυριολεξία, ούτε αυτό -που το έχω πει 10δες φορές- δεν της μετέφεραν οι <φίλοι της;> Σε παρακαλώ καλή μου Ντόρα -για μένα είσαι καλή αφού φρόντιζες την Μάρθα μας- να εξακολουθείς να κρατάς την απόμακρη στάση που έχεις ως και τώρα στην ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ!!!!…. Πιστεύω αυτό να στο μεταφέρουν οι <καλοθελητές φίλοι σου» έγραψε ο ηθοποιός.