«Να ζήσουν […] ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Βούλας.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά στο κατάστημα της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» συνέχισε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκαν μυστικά με πολιτικό γάμο, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με το «Happy Day», οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10 καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατηθεί απόλυτη μυστικότητα σε αυτό τους το βήμα και να το ζήσουν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής και το ζευγάρι έμοιαζε πολύ ευτυχισμένο.

Η παρουσιάστρια φόρεσε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη.