Η Ευγενία Σαμαρά αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά.

Η γνωστή ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα και αγάπησε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», όπου κατείχε και τον ρόλο της Στέλλας, εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου επισκέπτεται διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών και την Σαμοθράκη όπου βρίσκεται τα ύστατα εικοσιτετράωρα. Επισκέφτηκε μάλιστα το Φαράγγι του Φονιά, όπου δεν δίστασε να βουτήξει στα παγωμένα νερά και να ποζάρει με το μπικίνι της.

Η όμορφη ηθοποιός προσπαθεί να προσέχει την διατροφή της, ενώ η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της, γεγονός το οποίο την βοηθά να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της.

H ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από τα ταξίδια και τις διακοπές της, αλλά και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, μας προτείνει και κάποιους προορισμούς. Τελευταία πόσταρε, λοιπόν, τις φωτογραφίες που ποζάρει με καυτό μπικίνι κάτω από τον καταρράκτη και στην ανάρτησή της σημειώνει: «Επιστροφή στις ρίζες του παραδείσου. Στη γη των μεγάλων θεών».

Ενώ σε άλλη της ανάρτηση ποζάρει όπως γράφει «στο ιερό των μεγάλων θεών

Εδώ που τα γεγονότα διαμόρφωσαν την αρχαία μυθολογία και ιστορία.

Εδώ ήταν οι μύστες.

Εδώ θα έπρεπε να είναι η Νίκη της Σαμοθράκης».