Ο χαρακτήρας, τον οποίο υποδύεται ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» με συμπρωταγωνίστρια τη Lady Gaga ζει σε ένα πανέμορφο σπίτι περίπου 3.000 τ.μ. τετραγωνικών μέτρων.

Κρυμμένο στη γειτονιά Monte Nido του Calabasas, το ρουστίκ χαριτωμένο σπίτι των 2 εκατομμυρίων δολαρίων χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα, ενώ βρισκόταν στην αγορά το καλοκαίρι του 2017.

Η κατοικία, που χρονολογείται από το 1973, σχεδιάστηκε από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Douglas Rucker και έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι πρόκειται για τον ίδιο αρχιτέκτονα που έχτισε επίσης ένα σπίτι για τον Kris Kristofferson, ο οποίος έπαιξε τον πρωταγωνιστή στην προηγούμενη εκδοχή της ταινίας που κυκλοφόρησε το 1976.

Το 2015, το σπίτι στο Calabasas υπέστη σημαντικές ανακαινίσεις από τον αρχιτέκτονα Dan Meis, ο οποίος αποφάσισε να ζήσει στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι από το 2015 έως το 2018 προτού το πουλήσει.

Εκπληκτική εξωτερική εγκατάσταση που κόβει την ανάσα

Μπράντλεϊ Κούπερ- Lady Gaga: Στο εσωτερικό του 2 εκ. δολαριών σπιτιού που από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται»

Αν και βρίσκεται ακριβώς στα περίχωρα του Λος Άντζελες, το σπίτι μοιάζει απομονωμένο και δημιουργείται, έτσι, η ψευδαίσθηση ότι ζείτε σε ένα ήσυχο δάσος που περιβάλλεται από τη φύση από όλες τις πλευρές, με τα ψηλά πράσινα δέντρα και τους μεγάλους θάμνους να φαίνονται από κάθε παράθυρο. Τα κόκκινα τούβλα απλώνονται σε όλη την ιδιοκτησία, οδηγώντας τους ενοίκους σε μερικούς όμορφους εξωτερικούς χώρους, ανάμεσα στους οποίους ένα αίθριο αναψυχής, μια υπαίθρια κουζίνα, μερικά παγκάκια και ένα τζάκι.

Τα εξωτερικά φώτα προσφέρουν ατμοσφαιρικότητα στα μονοπάτια που βρίσκονται σε όλο το χώρο, ο οποίος μοιάζει ιδανικός για ένα γεύμα κάτω από τον έναστρο ουρανό. Επίσης, στο χώρο υπάρχει ένα αξιολάτρευτο δεντρόσπιτο σκαρφαλωμένο στην άκρη του ακινήτου, ιδανική επιλογή για να χαλαρώσει κανείς κατά τη διάρκεια της ημέρας διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο ή πίνοντας το αγαπημένο του ποτό.

Υπνοδωμάτια με επίκεντρο τη φύση

Μπράντλεϊ Κούπερ- Lady Gaga: Στο εσωτερικό του 2 εκ. δολαριών σπιτιού που από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται»

Στο εσωτερικό του σπιτιού της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Καθένα από τα δωμάτια διαθέτει μεγάλα παράθυρα με θέα στο καταπράσινο τοπίο και όμορφους τοίχους και οροφές από ζεστό ξύλο. Σκούρα ξύλινα δοκάρια βρίσκονται σε όλο το σπίτι, τα οποία προσθέτουν διάσταση και μια φυσική αίσθηση. Τρία από τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ξύλινα χαρακτηριστικά με πολλά ντουλάπια, συρτάρια και ράφια, ενώ η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι διαμορφωμένη με μοναδικά έπιπλα.

Τα μπάνια έχουν παρόμοια αίσθηση με ξύλο που χρησιμοποιείται γύρω από τα ντους, στα ντουλάπια και στην οροφή. Όλα περιλαμβάνουν μοτίβα πλακιδίων που συμπληρώνουν θαυμάσια τις καφέ αποχρώσεις. Το master μπάνιο είναι το μεγαλύτερο και διαθέτει ένα ντους, μια μπανιέρα τζακούζι και έναν διπλό νιπτήρα με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Ένα ονειρεμένο στούντιο τέχνης

Μπράντλεϊ Κούπερ- Lady Gaga: Στο εσωτερικό του 2 εκ. δολαριών σπιτιού που από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται»

Το σπουδαιότερο δωμάτιο σε αυτό το σπίτι, ωστόσο, είναι το στούντιο. Έχει τη δική του ιδιωτική είσοδο και είναι επενδεδυμένο με ξύλινα ράφια που εκτείνονται σε δύο ολόκληρους τοίχους. Με πολύ χώρο για την αποθήκευση βιβλίων, χαρτιών, εργαλείων, χρωμάτων και άλλων ειδών τέχνης, αποτελεί πραγματικά ένα χάρμα οφθαλμών. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες εξόπλισαν το δωμάτιο με έναν άνετο καναπέ σε σχήμα, μια πολυθρόνα και ένα μοναδικό γυάλινο τραπέζι του καφέ.

Στο καθιστικό του σπιτιού παρατηρείται ένα τζάκι από τούβλα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που επιτρέπουν την είσοδο άπλετου φυσικού φωτός. Πίσω από το καθιστικό βρίσκεται η κουζίνα, με πανέμορφους πάγκους από γρανίτη, όπως επισημαίνεται από το People.

Φωτογραφίες: Zillow