Αδιαμφισβήτητα η Ριάνα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της εποχής. Και παρόλο που τον τελευταίο καιρό τα φώτα συγκεντρώνονται πάνω της λόγω της εγκυμοσύνης της, αλλά και των στυλιστικών επιλογών της που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα σε αυτήν την υπέροχη περίοδο που βιώνει η κάθε γυναίκα όταν είναι έγκυος, αξίζει να αναφέρουμε ότι και το ίδιο της το σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, μια πολυτελής σύγχρονη αγροικία, αντικατοπτρίζει το ταμπεραμέντο και το στυλ της τραγουδίστριας και επιχιειρηματία από τα Μπαρμπάντος.

Η αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων πολυτελής έπαυλη της Ριάνα στο Μπέβερλι Χιλς

Ριάνα: Η αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων πολυτελής αγροικία της στο Μπέβερλι Χιλς

Όπως σημειώνει η New York Post, η Ριάνα αγόρασε μια όμορφη έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς τον Μάρτιο του 2021. Πρόκειται για μια ευρύχωρη έπαυλη πέντε υπνοδωματίων με επτά μπάνια στην Καλιφόρνια, την οποία αγόρασε για σχεδόν 14 εκατομμύρια δολάρια.

Για να καταλάβει κανείς το ποσό, αξίζει να αναλογιστεί ότι ένα διαμέρισμα στούντιο σε αυτήν την περιοχή πωλείται για σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ενοίκιο για το ίδιο είναι περίπου 9.700 δολάρια το μήνα.

Μια σύγχρονη αγροικία που εντυπωσιάζει

Ριάνα: Η αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων πολυτελής αγροικία της στο Μπέβερλι Χιλς

Από κατασκευαστική και στυλιστική άποψη, το σπίτι της δισεκατομμυριούχου στο Μπέβερλι Χιλς θεωρείται μια σύγχρονη αγροικία. Όπως αναφέρει το housedigest.com, οι αγροικίες συνήθως χτίζονται σε ένα μεγάλο οικόπεδο και περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως μεγάλους χώρους διαβίωσης και κουζίνας, καθώς και μια συνολικά μίνιμαλ διακόσμηση.

Η κατοικία της Ριάνα, λοιπόν, περιλαμβάνει εσωτερικό χώρο 708 τ.μ. και έναν ξενώνα, ενώ το αρχοντικό είναι ένα κτίριο του 1938 που κατασκευάστηκε σε μια έκταση μισού στρέμματος. Δεδομένης της δημιουργικότητας και της αποκλειστικότητας της περιοχής, μάλιστα, είναι λογικό ένας από τους γείτονές της δημοφιλούς ποπ σταρ να είναι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, όπως αναφέρει το housedigest.com.

Ουδέτεροι συνδυασμοί χρωμάτων με έντονες πινελιές

Ριάνα: Η αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων πολυτελής αγροικία της στο Μπέβερλι Χιλς

Το σπίτι της Ριάνα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, περιλαμβάνει αρκετές αξιοσημείωτες και όμορφες λεπτομέρειες όσον αφορά τόσο το design όσο και τις επιλογές επίπλωσης. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του, λοιπόν, όπως οι γεωμετρικές επιλογές τοίχων και τα δομικά μυτερά φωτιστικά, εμπνέουν οπτικό ενδιαφέρον στο χώρο.

Ο συνολικός συνδυασμός χρωμάτων για το ακίνητο περιλαμβάνει τόσο ουδέτερες επιλογές όσο και πιο ζωντανά χρώματα, με πολλούς χώρους μέσα στο σπίτι να διακρίνονται για τον συνδυασμό του άσπρου με το μαύρο.

Συνολικά, τα έπιπλα και οι λεπτομέρειες μαύρου, λευκού και γκρι με αντίθεση επαναλαμβάνονται στην κατοικία, ενώ οι πρόσθετες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του σπιτιού περιλαμβάνουν μοντέρνα έπιπλα και δωμάτια με ανοιχτή διάταξη.

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Ριάνα: Η αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων πολυτελής αγροικία της στο Μπέβερλι Χιλς

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην έπαυλη της Ριάνα είναι ένας στρογγυλός, διακοσμημένος με χρυσό καθρέφτης που κρέμεται στον τοίχο της τραπεζαρίας και επεκτείνει οπτικά τον χώρο αντανακλώντας το φως, ενώ τα χρυσά και λευκά φωτιστικά συμπληρώνουν τον χώρο της τραπεζαρίας και του καθιστικού, με τις χρυσές λεπτομέρειες και τον εξοπλισμό να κυριαρχούν στους χώρους.

Το στοιχείο, ωστόσο, που σίγουρα «φωνάζει» Ριάνα μέσα στο σπίτι δεν είναι άλλο από τον τοίχο του ενός από τα πέντε υπνοδωμάτια που είναι διακοσμημένος με διαμάντια. Προφανώς, εμπνευσμένος από την επιτυχία της διάσημης τραγουδίστριας του 2012 «Diamonds».