Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου η οποία είδε τα χρήματα τα οποία είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό να κάνουν… φτερά. Η ηθοποιός, ενημέρωσε για τη δυσάρεστη περιπέτεια που είχε, τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και το πρωί της Τρίτης (04/01) η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησε μαζί της.

«Δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες, έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας».

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τη διαδικτυακή απάτη

Χθες, Δευτέρα (03/01) η Καίτη Φίνου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

«Αυτό στάλθηκε προχτές από την τράπεζά μου. Ακολούθησα τα βήματα που εξηγούσε και σήμερα που θα μου έστελναν λίγα λεφτά για την εβδομάδα μου, εξαφανίστηκε από άγνωστο λογαριασμό. Φυσικά μιλάω 1 ώρα με την Εθνική και γνώριζαν από την αρχή πως ήταν χακαρισμα. Γιατί όπως μου εξήγησαν δεν στέλνει η Εθνική email. Και τώρα…τρέξιμο μήπως τα πάρω (δύσκολο μου ειπαν) μου απενεργοποίησαν την κάρτα…και αρχίζω τρέξιμο. Προσέχετε. Είναι όλα τόσο “αυθεντικά ” που δεν είναι δύσκολο να την πατήσεις» έγραψε η Καίτη Φίνου στην ανάρτησή της.