Μια φημολογία ότι ο Μακόλεϊ Κάλκιν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, έκανε τον ηθοποιό να πρέπει να δώσει αποδείξεις για το ότι βρίσκεται εν ζωή. Το έκανε με περίσσιο χιούμορ όμως…

Τα social media συνέχισαν το… μακάβριο έργο τους και αυτή τη φορά θύμα ήταν ο Κάλκιν. Ανέφεραν ότι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή. Ο 34χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών «Μόνος στο σπίτι» είχε την κατάλληλη απάντηση όμως.

Όχι απλώς ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ του, αλλά με έναν δικό του ανατρεπτικό τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια. «Είμαστε σε περιοδεία βρε ανόητοι άνθρωποι» έγραψε στη λεζάντα μιας εκ των τεσσάρων φωτογραφιών που πόσταρε. Ο Μακόλεϊ συμμετέχει σε ένα συγκρότημα με την περίεργη ονομασία «Pizza Underground».

Η πρώτη φωτογραφία τον δείχνει να κάνει «στην υγεία σας» σε εκείνους που τον «πέθαναν». Αμέσως μετά ακολούθησε μια άλλη, όπου φαίνεται ο ίδιος και όλο του το συγκρότημα με τη λεζάντα: «Ένα από τα υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι ζωντανός είναι να σταματήσεις στη Γέφυρα Μπρο του Λ. Α», αλλά και άλλη μία από μια συναυλία τους.

Και φυσικά, συνεχίζοντας την πλάκα, ανέβασε μια φωτογραφία του γκρουπ του παρομοιάζοντας την κατάσταση με την ταινία-παρωδία «Τρελό γουικεντ στου Μπέρνι», όπου μάλιστα ο ίδιος έχει με χιούμορ αναλάβει αυτό τον ρόλο. Του Μπέρνι, δηλαδή, που έχει πεθάνει και οι φίλοι του τον περιφέρουν νεκρό στο σπίτι του όπου γίνεται τρελό πάρτι.

Δείτε τις φωτογραφικές εμπνεύσεις του Μακόλεϊ Κάλκιν: