Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry, «πνίγει» τον πόνο της στο ποτό, σύμφωνα με τους φίλους της, μετά από τον χωρισμό της από τον John Mayer.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Katy πληγώθηκε και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της, αφού δεν έκρυβε τον έρωτά της, ενώ είχε εκμυστηρευτεί δημόσια πως ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

«Υποφέρει πραγματικά με αυτό που της συνέβη»

Όπως αναφέρει μια φίλη της στα Μέσα, ο πόνος της είναι μεγάλος και υποφέρει πραγματικά, αφού της επιστρέφει στο νου ο επώδυνος χωρισμός της από τον πρώην σύζυγό της, Russell Brand.

Μόνο όταν εργάζεται ξεχνιέται, αλλά οι στιγμές που μένει μόνη της, είναι δραματικές, αναφέρει η φίλη της, και συνεχίζει αναφέροντας πως «πνίγει την μοναξιά της αδειάζοντας ένα μπουκάλι κρασί, το βράδυ, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος που της επιτρέπει να κοιμάται ήσυχη».

«Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να επανέλθει και να ξεπεράσει τον χωρισμό της, θα είναι να το πάρει απόφαση η ίδια και να σταματήσει, αφού είναι δυνατός χαρακτήρας, αλλά για την ώρα προτιμάει να το αλκοόλ» καταλήγει η φίλη της Katy Perry.