Ο Γιώργος Βογιατζής, ένας από τους λίγους Έλληνες ηθοποιούς με διεθνή καριέρα μιλά για την γνωριμία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και το άγνωστο περιστατικό μεταξύ τους.

«Με τον Ρόμπερτ ήμασταν φίλοι. Επρόκειτο για μια ταινία που γυριζόταν στο Σάντο Νομίνγκο, με σκηνοθέτη τον Σίντνεϊ Πόλακ. Στην αρχή άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί τα μαλλιά μου ήταν κοτσίδα και ήταν και καλά κόντρα στον ρόλο. Έπειτα είχε θέμα με το άσπρο κοστούμι που μου έβαλαν οι στυλίστες. Πότε τον ενοχλούσε το ένα και πότε το άλλο. Τότε ο Πόλακ πήρε την πρωτοβουλία να σταματήσουν τα γυρίσματα για μερικές ημέρες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με το που ξεκινήσαμε όμως πάλι τα ίδια. Κάποια στιγμή με πλησιάζει εν ώρα γυρίσματος και μου λέει: “Γιώργο βγαίνεις πολύ γοητευτικός. Λυπάμαι, αλλά στις ταινίες μου γοητεία πουλάω μόνο εγώ».

Την επόμενη με πήρε ο δικηγόρος τους τηλέφωνο και μου είπε ότι τελικά δεν θα παίξω στην ταινία, αλλά θα την πληρωθώ μέχρι τελευταίου δολαρίου σαν να την έχω κάνει» δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε αναφορικά με τη γοητεία που ασκεί στις γυναίκες λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν κατάλαβα τι μου βρίσκουν. Δεν σαν κάνω πλάκα. Ποτέ δεν ένιωθα ότι διαθέτω αυτό που οι άλλοι αποκαλούν γοητεία».

Πηγή: Θέμα