Δεν πέρασε ούτε μήνας από τη διαβόητη συνέντευξη του Samuel Jackson στον Sam Rubin, όταν έκανε με τα κρεμμυδάκια τον δημοσιογράφο γιατί τον μπέρδεψε με άλλο ηθοποιό.

Ομολογουμένως μοιάζουν, αυτός όμως δεν είναι λόγος να μην αναγνωρίζεις τον πασίγνωστο Jackson!

Ο ηθοποιός έβαλε λοιπόν σκοπό να μην του ξανασυμβεί, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που τον παίρνουν για τον Laurence Fishburne.

Κι έτσι στο νέο του μπλουζάκι δήλωσε με μεγάλα γράμματα: «Δεν είμαι ο Laurence Fishburne»!

Το ξέσπασμα του Jackson στον δημοσιογράφο του KTLA Morning News, στη συνέντευξή του τον Φεβρουάριο, ήταν απερίγραπτο: «Δεν είμαι ο Laurence Fishburne», του είπε για να συνεχίσει, «Δεν μοιάζουμε όλοι με όλους. Είμαστε και οι δύο μαύροι και διάσημοι, αλλά δεν μοιάζουμε καθόλου! Είσαι δημοσιογράφος σε αυτό το δίκτυο και δεν ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε μένα και τον Laurence Fishburne; Δεν θα ήταν και πολλοί οι υποψήφιοι για τη θέση σου», ισχυρίστηκε κάπως πικρόχολα ο δημοφιλής ηθοποιός.

Για να εξασφαλίσει λοιπόν το γεγονός ότι κανείς στο μέλλον δεν θα ξανακάνει το μεγάλο λάθος, ανέβασε φωτογραφία στο Twitter του φορώντας το ενημερωτικό μπλουζάκι «Δεν είμαι ο Laurence Fishburne».

Το κωμικοτραγικό περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο ρεπόρτερ Sam Rubin ρώτησε τον Jackson, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή του για να προωθήσει τη νέα του ταινία, το «Robocop», τι αντιδράσεις εισπράττει από τον κόσμο για το διαφημιστικό που έκανε για να προβληθεί στο Super Bowl.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο Jackson δεν έπαιξε ποτέ σε σποτάκι για το Super Bowl! Το έκανε ο άλλος αφρο-αμερικανός ηθοποιός Laurence Fishburne, με τον Jackson να γίνεται έξω φρενών: «Ποιο διαφημιστικό για το Super Bowl;», ρώτησε φανερά ενοχλημένος, «Είσαι τόσο άσχετος όσο οι τύποι στο Twitter. Δεν είμαι ο Laurence Fishburne!», είπε για να συνεχίσει όπως είπαμε παραπάνω.

Και με την κομψή αυτή δήλωση στο μπλουζάκι του ενημέρωσε τους «άσχετους του Twitter» και όλο τον υπόλοιπο κόσμο ότι διαφέρει πράγματι από τον Fishburne.


Ωραίος!