Μέρα με την ημέρα, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γύρω από τη ζωή αλλά και τις δύο γυναίκες που κατέστρεψαν οικονομικά τον Μιχάλη Ασλάνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τα γράμματα που άφησε, τα χρέη που είχε αλλά και οι γυναίκες που εμπιστευόταν όσο τίποτα άλλο και τον πρόδωσαν, ξετυλίγονται…

Οι δύο γυναίκες που τον κατέστρεψαν…
Ο Μιχάλης Ασλάνης, όπως είχε πει και στις τελευταίες συνεντεύξεις του, είχε πέσει θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες. Δύο γυναίκες τις οποίες εμπιστευόταν τυφλά και τον πρόδωσαν. Αυτές οι δύο γυναίκες διαχειρίζονταν τα οικονομικά του μέχρι που τον κατέστρεψαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους…

Η μία εκ των δύο γυναικών με καταγωγή από την Αλβανία είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ο Μιχάλης τη βοήθησε να σπουδάσει και μόλις εκείνη ολοκλήρωσε τις σπουδές της, ο σχεδιαστής μόδας την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα έχει καταγωγή από την Πάτρα και για πολλά χρόνια δούλευε στον οίκο μόδας. Ήταν το δεξί του χέρι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δεν γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ», δήλωσε κάποια στιγμή ο Ασλάνης περιγράφοντας το δράμα που βίωνε.

Όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες του, οι δύο γυναίκες (30 και 60 ετών) πουλούσαν μέχρι και τα ρούχα του μόδιστρου χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Η αποκάλυψη για τη δράση μιας εκ των δύο ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα από το συνεργάτη του σχεδιαστή και πολύ καλό του φίλο, Γιώργο Κουτούλια. Όπως είχε πει ο κ. Κουτούλιας στο newsbeast.gr όταν ακόμη ο σχεδιαστής είχε το ατελιέ του στου Ψυρρή, η μία εκ των δύο μαζί με τον σύζυγό της του άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 80.000 ευρώ μαζί με πάρα πολλά νυφικά και φορέματα και το έσκασαν στην Αλβανία. Ο Μιχάλης Ασλάνης μπορεί να έκανε την καταγγελία όμως κανείς δεν κατάφερε να βρει τη γυναίκα. Η δεύτερη γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας φυσικά καταστρέψει τον πασίγνωστο μόδιστρο.

Την δράση των γυναικών επιβεβαιώνει μιλώντας στο newsbeast.gr και ο δικηγόρος του αλλά και στενός φίλος του σχεδιαστή, Ανδρέας Γαβαλάς. «Ο Μιχάλης είχε αναφερθεί στις δύο γυναίκες σε συνεντεύξεις του. Όλοι ξέραμε και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Ο Μιχάλης ήταν πάντα ειλικρινής. Βοηθούσε τον κόσμο και εκείνες εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη του», λέει ο κ. Γαβαλάς. Και συνεχίζει: «Είχε μια πάρα πολύ μεγάλη πικρία. Δεν τον ενδιέφερε τόσο το τι ζημιά οικονομική είχε πάθει, αλλά το πόσο είχε εξαπατηθεί και πόσο είχε προδοθεί η εμπιστοσύνη που είχε δείξει».

Τις δυο αυτές γυναίκες, ο Μιχάλης Ασλάνης τις αγαπούσε όσο τίποτα στον κόσμο. Ωστόσο εκείνες, τον είχαν κατακλέψει όπως υποστηρίζει.

Πάντως, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι μία εκ των δύο γυναικών που τον κατέστρεψαν, είναι το κορίτσι που είχε υιοθετήσει και βαφτίσει ο σχεδιαστής και την αγαπούσε σαν να ήταν δικό του παιδί. «Αυτά τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και δεν ξέρουμε πως έχει περάσει αυτή η πληροφορία στον Τύπο», αναφέρει στο newsbeast.gr ο κ. Κουτούλιας. Το ίδιο υποστηρίζει και ο κ. Γαβαλάς «Η βαφτιστήρα του δεν έχει καμία σχέση με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν είναι εκείνη που κατέστρεψε τον σχεδιαστή. Είναι πολύ άσχημο να περνούν ψευδή πράγματα στον Τύπο», αναφέρει. Άλλωστε, η Τζούλια, το κορίτσι που βάφτισε ο Μιχάλης Ασλάνης, ήταν στη Χαλκίδα για το τελευταίο αντίο στον σχεδιαστή. Και δε μπορούσε μάλιστα να συγκρατήσει τα δάκρυά της ξέροντας ότι δεν θα τον ξαναδεί…