Η Anne Hathaway μόλις ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Adam Shulman και θέλει να αποκτήσει ένα μωρό. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Les Miserables» αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως «θέλει πάρα πολύ ένα μωρό».

«Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί και ο σύζυγός μου και εγώ σκεφτόμαστε που θα μείνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η 30χρονη ηθοποιός μίλησε για το άγχος που ένιωσε όταν αποφάσισε να παίξει αυτό το ρόλο καθώς και η μητέρα της είχε παίξει παλιότερα τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα.

«Η μαμά μου ήταν στην πρώτη εθνική περιοδεία που είχε γίνει και είχε υποδυθεί το ρόλο της Fantine που υποδύομαι τώρα εγώ. Αγχώθηκα όταν ήταν να της πω πως περνούσα από οντισιόν για αυτό το ρόλο διότι ήξερα πόσο σημαντικό θα ήταν για εκείνη και αν δεν τον έπαιρνα θα απογοητευόταν ενώ αν τον έπαιρνα θα ήταν πολύ περίεργο».

Η Anne Hathaway φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Hollywood Reporter μαζί με τις ηθοποιούς Amy Adams, Naomi Watts, Helen Hunt, Sally Field, Marion Cotillard και Rachel Weisz, οι οποίες μίλησαν για τη δόξα, τη βιομηχανία του κινηματογράφου και του θεάματος αλλά και το δρόμο προς την επιτυχία.

Η 49χρονη Helen Hunt μίλησε για το πόσο χρειάστηκε να παλέψει για να πάρει τον κάθε ρόλο που υποδύθηκε και κυρίως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «As Good as it Gets» για τον οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ.

«Έπρεπε να παλέψω για τον κάθε ρόλο – κυρίως για αυτόν στην ταινία As Good as it Gets. Ήμουν πολύ μικρή, πολύ ξανθιά, πολύ αδιάφορη για αυτό το ρόλο. Πέρασα πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων με ήθελε ο σκηνοθέτης αλλά δε με ήθελε το στούντιο», είπε.

Η 44χρονη Naomi Watts είπε: «Ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένη όταν δούλευα με τον David Lynch στην ταινία Mulholland Drive. Πήγαινα για πάρα πολλά χρόνια σε οντισιόν όπου μου έλεγαν ότι είμαι πολύ λίγο από το ένα, λίγο από το άλλο, όχι αρκετή και κάτι τέτοιες δικαιολογίες αλλά κάποια στιγμή ο David Lynch με πρόσεξε».

Η 66χρονη Sally Field από τη μεριά της προειδοποίησε τις νέες κοπέλες για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις στο χώρο του θεάματος:  «Helen, βλέπω ότι είμαστε οι μοναδικές που είμαστε πιο μεγάλες και θέλω να προειδοποιήσω όλες τις υπόλοιπες πως γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο περνάνε τα χρόνια».

Η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard μίλησε για το πώς ο ρόλος της στην ταινία La Vie En Rose της άλλαξε τη ζωή και πως μετά από αυτόν τον ρόλο αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της.

Τέλος η Amy Adams είπε πως πιστεύει πως θα χρειαστεί να καυγαδίσει κάποια στιγμή με κάποιον παπαράτσι αν δε σταματήσουν να βγάζουν φωτογραφίες το παιδί της.