Η Ρόζα Αντζουλάτου είχε γίνει γνωστή στην ελληνική σόουμπιζ μέσα από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη. Από τότε η Ρόζα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, όπως γράφει η κυριακάτικη Real News, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχει παντρευτεί τον Κωνσταντίνο Μαρτζώκα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ουκρανία, όπου έχει ανοίξει αλυσίδα καταστημάτων με ελληνικό φαγητό.

Η 26χρονη καλλονή είναι απόφοιτος του Αρσάκειου, έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή Αθηνών και είναι κόρη ενός από τους μέχρι πρότινος αποκλειστικούς εισαγωγείς ειδών πλαστικής χειρουργικής.

Η καριέρα της ξεκίνησε με ιατρικό ρεπορτάζ και σιγά σιγά μπήκε στο χώρο των media μέχρι που διαπίστωσε ότι η ελληνική αγορά ήταν πολύ μικρή για τα όνειρά της.

Με τη βοήθεια του πατέρα της στράφηκε σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ δημιουργώντας διαγνωστικά κέντρα. Έχει εργαστεί ως μοντέλο αλλά και στην τηλεόραση στην Ελλάδα, ενώ η τολμηρή φωτογράφισή της σε ελληνικό, αντρικό περιοδικό έκανε πολλούς να παραμιλούν. Η Ρόζα συμμετείχε και σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με τον γνωστό «Αγαπούλα».

Η ίδια λέει ότι έμαθε στους Ουκρανούς να τρώνε γύρο. Διαθέτει ήδη έξι μίνι εστιατόρια με ελληνικό σουβλάκι στην Οδησσό και στο Κίεβο και σκοπεύει να τα διπλασιάσει, καθώς οι δουλειές της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.