Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες με εκρηκτική παρουσία, που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, όταν ανεβαίνει στην πίστα.

Η Μαριάντα μιλώντας στην «Espresso της Κυριακής» ομολογεί για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον επιτυχημένο επιχειρηματία, έχοντας επιλέξει να αφήσει οριστικά πίσω το παρελθόν που τους πόνεσε και να χαράξει μια νέα πορεία στην ερωτική της ζωή.

Ακόμη, μίλησε για μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές στην καριέρα της. Η ίδια δήλωσε: «Έχω γραμμένο σε βίντεο έναν θαμώνα που μου ζητούσε επίμονα το παπούτσι μου για να πιει το ουίσκι του… Έχω επίσης αντιμετωπίσει άνθρωπο που επιμένει να του δώσω ένα φιλί επί σκηνής προτού φύγει από το μαγαζί. Έκανα κι εγώ λοιπόν διαγωνισμό με το κοινό, εάν πρέπει να του το δώσω… Πέρασα και περνάω πολύ καλά με τον κόσμο».

Όσον αφορά το χωρισμό της, η Μαριάντα δήλωσε: «Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το αναλύσω, γιατί ακόμα και στο μυαλό μου δεν το έχω κάνει… Επειδή είναι ακόμα νωπό, να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Είναι κάτι που μας πονάει και τους δύο αυτήν τη στιγμή».

Τέλος, η τραγουδίστρια δηλώνει ότι η… ψυχοθεραπεία της είναι το ραδιόφωνο. «Για μένα είναι ο γιατρός μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Είναι η αποκλειστική επικοινωνία μου με τους ακροατές με θέματα που τους αφορούν, που τους προβληματίζουν. Μου αρέσει να τους προσφέρω πράγματα που τα έχουν ανάγκη, να τους δίνω δώρα για να τους προσφέρω λίγη χαρά, που την έχουμε όλοι τόσο ανάγκη».