Έγινε διάσημη ως «Octomom» καθώς έφερε στον κόσμο οκτάδυμα. Με τα έξι παιδιά που είχε ήδη η Nadya Suleman, είναι μητέρα δεκατεσσάρων παιδιών και débutante στο χώρο των «ροζ» ταινιών.

Από την ταινία της αυτή «διέρρευσε» η παρακάτω φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με ένα μαύρο σετ εσώρουχα-μαγιό και γόβες-στιλέτο.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο διαδίκτυο η πορνοστάρ Jessica Drake που… βοηθά τη Suleman στα πρώτα της βήματα…

«Ποια είναι αυτή η σταρ; Μερικοί από εσάς μαντέψατε σωστά, είναι η Nadya Suleman ή Octomom στο γύρισμα της xxx ταινίας της», έγραψε στο twitter.

Μετά τη ροζ ταινία η Octomom εγκαινιάζει και την καριέρα της ως στρίπερ και έχει μάλιστα ήδη κλείσει την πρώτη της εμφάνιση στο T’s Lounge στη West Palm Beach της Φλόριντα τον Ιούλιο. Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα η Nadya έβαλε ως όρο να περιοριστεί στην τόπλες εμφάνιση παρότι στο συγκεκριμένο κλαμπ συνήθως δεν μένει… ρούχο.

Πάντως η Suleman είναι ήδη πολύ ευχαριστημένη με τη ροζ ταινία της στην οποία είναι και η μόνη πρωταγωνίστρια. Τη χαρακτήρισε εκπληκτική εμπειρία και πρόσθεσε: «ήταν μία τόσο διδακτική εμπειρία για μένα από πολλές απόψεις. Οι συνεργάτες μου ήταν τόσο υπομονετικοί και με διάθεση να με βοηθήσουν… Μου άνοιξαν τα μάτια σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο αυτό-ευαχρίστησης που δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Με έκαναν να νιώθω τόσο λαμπερή και για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα όμορφη και σέξι».

Δείτε τη φωτογραφία…