Πριν λίγους μήνες η Kate Winslet αποκάλυψε ότι σιχαίνεται τόσο πολύ το τραγούδι της Celine Dion «My Heart Will Go On» που έπαιζε στην θρυλική ταινία Τιτανικός, που την κάνει να θέλει να κάνει εμετό.

Η ηθοποιός που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην πρεμιέρα της 3D εκδοχής της ταινίας Τιτανικός, είπε ότι το τραγούδι αυτό την «στοιχειώνει» ακόμη όταν το ακούει, αν και έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από την κυκλοφορία του. Μιλώντας στο MTV News, είπε: «Κάθε φορά που το ακούω θέλω να ξεράσω. Όχι, δεν θα έπρεπε να το πω αυτό. Όχι, πραγματικά θέλω να ξεράσω. Μακάρι να μπορούσα να πω, ‘Ω, ακούστε! Είναι το τραγούδι της Celine Dion!’ Αλλά δεν μπορώ. Απλά πρέπει να κάθομαι εκεί, κάπως ανέκφραστη, με τα σωθικά μου να ανακατεύονται».

Τώρα ήρθε η ώρα της Celine Dion να απαντήσει. Η ντίβα του τραγουδιού προσπάθησε να μην δείξει καθόλου ενοχλημένη από τη ατάκα της ηθοποιού. Μάλιστα την δικαιολόγησε κιόλας λέγοντας: Εάν μετρήσω κι εγώ πόσες φορές το τραγούδησα ίσως κι εγώ να ήμουν να αισθανόμουν άρρωστη».

Όμως δεν δίστασε να πετάξει και την μπηχτή της: «Πιθανότατα θα αρρώστησε να το ακούσει χαίρομαι όμως που δεν το τραγούδησε εκείνη».

Τέλος τόνισε ότι αισθάνεται πολύ περήφανη που τραγούδησε ένα τραγούδι που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο και βρέθηκε στην κορυφή των μουσικών επιτυχιών.

Δείτε το βίντεο με μία εκ βαθέων συνέντευξη της Celine Dion:

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy