Στα δικαστήρια τραβιέται η Σάρον Στόουν, καθώς μία Φιλιππινέζα πρώην υπάλληλός της κατήγγειλε ότι η διάσημη ηθοποιός έκανε υποτιμητικά σχόλια για την καταγωγή της.

Η Ερλίντα Έλεμεν, κατέθεσε αγωγή κατά της 54χρονης σταρ κατηγορώντας την – εκτός από ρατσισμό – για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Φιλιππινέζα ισχυρίζεται ότι αρχικά εργαζόταν για τη Στόουν ως μία από τις γκουβερνάντες για έναν από τους τρεις γιους της σταρ. Το 2008 προβιβάστηκε ως η επικεφαλής τους, μετακόμισε ως εσωτερική στο σπίτι της, ενώ ταξίδευε μαζί της και με τα τρία παιδιά, ώσπου απολύθηκε το 2011.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αγωγή, η γυναίκα κατηγορεί την ηθοποιό ότι έκανε απαξιωτικά σχόλια για την προφορά της και απαίτησε να μην μιλάει στα παιδιά της γιατί δεν ήθελε να έχουν τη δική της ομιλία. Επιπλέον, η πρώην νταντά επισήμανε ότι η Στόουν είπε ότι οι Φιλιππινέζοι είναι ανόητοι και της απαγόρευσε να έχει Βίβλο στο σπίτι.

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο όταν κατηγόρησε την υπάλληλό της ότι την έκλεψε επειδή της πλήρωσε την υπερωριακή εργασία, ενώ απαίτησε από τη γυναίκα να της επιστρέψει τα χρήματα. Όπως ισχυρίζεται η Έλεμεν, εργαζόταν επτά μέρες την εβδομάδα χωρίς ένα ρεπό!

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Σάρον Στόουν τόνισε ότι πρόκειται για παράλογη αγωγή και ότι η πρώην νταντά επιδιώκει να πάρει περισσότερα χρήματα.

Όλες οι ειδήσεις για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο radar.gr