Όλοι γνωρίζουμε τον Πασχάλη Τσαρούχα για τις επιτυχημένες του τηλεοπτικές και θεατρικές εμφανίσεις. Η υποκριτική όμως, δεν είναι το μόνο ταλέντο του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος διαπρέπει και ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Την Παρασκευή 18/5, ο Πασχάλης Τσαρούχας επισκέφθηκε τα παιδιά του 1ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας για να τους παρουσιάσει τον ήρωα του «Μπίλη Καντίλη» και την οδική του συμπεριφορά.

Ο «Μπίλης Καντίλης» είναι ο ήρωας του πρώτου μοτοσικλετιστικού βιβλίου για παιδιά!

Στη συνάντηση συμμετείχαν 42 μαθητές της ΣΤ’ τάξης, οι οποίοι προετοιμάστηκαν διαβάζοντας έργα του συγγραφέα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το οποίο καλεί συγγραφείς και εικονογράφους να επισκέπτονται τους μαθητές στα σχολεία. Από το 2004 έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 1.455 επισκέψεις σε σχολεία και βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 93.000 μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους για την Ενίσχυση της Φιλαναγνωσίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013».

Όλες οι ειδήσεις για τη σόουμπιζ και το λαϊφστάιλ στο radar.gr