Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις δύο πιο περιζήτητες φιναλίστ αυτήν την εποχή, τη Ρία Αντωνίου, που διαπρέπει στο ιταλικό «Dancing with the stars» και θα διαγωνιστεί στον τελικό , και την Dora, η οποία θεωρείται το φαβορί στον αυριανό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν.

Με την εκθαμβωτική Ρία Αντωνίου υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν και οι φήμες λένε ότι στην πραγματικότητα δεν χώρισαν ποτέ! Ο Ηλίας Πανταζόπουλος γνώρισε τη Ρία όταν ακόμη ήταν μοντέλο και έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Την ανέδειξε σε τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και τελικά σε διεθνή celebrity, αφού ήταν εκείνος που κανόνισε ώστε η Ρία να συμμετάσχει στο ιταλικό σόου χορού και πηγαινοέρχεται στην Ιταλία τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να έχει την επιμέλεια της τελικής εικόνας πριν από το live. Άλλωστε, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, είναι εκείνος που κατευθύνει τις κινήσεις της στα live αλλά και τα προσεκτικά και ψαγμένα βήματά της στην ιταλική showbiz γενικότερα.

Όσον αφορά την περίπτωση της Dora, είναι ο άνθρωπος που την επέλεξε για να ερμηνεύσει το «Βaby, i am yours». Με λίγα λόγια, είναι ο μάνατζερ της αλλά είναι και ο συνθέτης του τραγουδιού, όπως δημοσιεύει η Espresso της Κυριακής.

Και η Dora όμως έχει το δικό της πλούσιο βιογραφικό, αφού από μικρή έχει ασχοληθεί με το τραγούδι συμμετέχοντας στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ενώ έχει εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα μας στον παιδικό διαγωνισμό της Eurovision το 2006.