Η 23χρονη «πριγκίπισσα» της ποπ έχει καμπύλες που θα τις ζήλευε κάθε κορίτσι σε ολόκληρο τον κόσμο κάτι που φαίνεται να το ξέρει καλά για αυτό και τις αναδεικνύει με κάθε αφορμή.

Αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία μας, φορώντας το πορτοκαλί μπικίνι της, η Rihanna απολαμβάνει τις διακοπές της στη γενέτειρά της, τα νησιά Μπαρμπάντος.

Η τραγουδίστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο από την περιοδεία της που κάνει σε όλον τον κόσμο, για να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Μαζί με τα μέλη της οικογένειας και καλούς φίλους απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά και τον καυτό ήλιο και όπως είναι φυσικά, είναι το «αξιοθέατο» της παραλίας.

Αφήνει τα κύματα να «σπάνε» πάνω στο γυμνασμένο κορμί της ενώ μαζί με τον αδερφό της βουτάνε μέσα στο νερό σαν μικρά παιδιά.

Αυτή ήταν σίγουρα ένα χαλαρωτικό διάλειμμα για την Rihanna μετά από μία σειρά παραστάσεων για την περιοδεία της, η οποία είναι εξαντλητική αφού θα πραγματοποιήσει 101 συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Κάνει τζετ σκι, γελάει, ενώ οι φωτογράφοι την περιτριγυρίζουν για να αποθανατίσουν την χαλαρωτική αλλά πάντα σέξι εμφάνισή της.

Ενώ πολλοί είναι οι διάσημοι στο νησί, που μένουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και προσπαθούν να γλιτώσουν από τα αδιάκριτα φλας, η Rihanna προτιμά να περνάει το χρόνο της στις παραλίες που μεγάλωσε παίζοντας σαν παιδί.