«Σιγήν ιχθύος» είχε κρατήσει η Jennifer Lopez μετά την ανακοίνωση των τίτλων τέλους του 7χρονου γάμου της με τον Marc Anthony. Η τραγουδίστρια απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις, αφήνοντας τα σενάρια χωρισμού να «δίνουν και να παίρνουν».

Τελικά αποφάσισε να μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκε στον χωρισμό στο περιοδικό «Vanity Fair»: «Πραγματικά δούλεψα σκληρά για το γάμο. Και οι δυο μας το κάναμε. Αλλά μερικές φορές, απλά δεν δουλεύουν όλα σωστά και αυτό είναι λυπητερό».

Οι φήμες ήθελαν το πρώην ζευγάρι να βρίσκεται «στα μαχαίρια», αλλά η Lopez διαψεύδει κάτι τέτοιο. «Πάντα θα σέβομαι τον Marc σαν τραγουδιστή και ερμηνευτή… Δουλεύαμε πραγματικά καλά μαζί και με στήριζε. Μαζί μπορούσαμε να κάνουμε πολλά και τα κάναμε. Πάντα θα είναι στη ζωή μου. Πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου ως πατέρας των παιδιών μου», απαντά.

Στη συνέντευξή της όμως μιλά και για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα. «Θα είμαι μια ζωή αισιόδοξη στο θέμα της αγάπης. Πιστεύω στην αγάπη… Παραμένει το μεγαλύτερο όνειρό μου. Είμαι θετική και αποφασισμένη να προχωρήσω τη ζωή μου, να μεγαλώσω τα μωρά μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σαν μητέρα, σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Περιμένω τις νέες προκλήσεις. Αισθάνομαι δυνατή», αποκαλύπτει.