Όλα τα ρεκόρ φαίνεται πως έχει σπάσει ο Τζον Μπον Τζόβι ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Ντοροθέα Χάρλεϊ, εδώ και 35 χρόνια, πράγμα σχεδόν ανήκουστο για έναν ροκ σταρ.

Ωστόσο, ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως δεν ήταν πιστός στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Μιλώντας στην Independent, ο 62χρονος ροκ σταρ σημείωσε: «Αυτά είναι όλα τα υπέροχα κλισέ του ροκ σταρ. Το θέμα είναι να μην λες ποτέ ψέματα ότι ήσουν άγιος, αλλά ούτε να είσαι τόσο ανόητος ώστε να χαλάσεις την οικογενειακή ζωή».

Ο Tζον Μπον Τζόβι παραδέχτηκε ότι ο γάμος τους κράτησε 35 χρόνια λόγω της υπομονής και της ανοχής της γυναίκας του στην απιστία του. Εξήγησε επίσης ότι έχουν «αμοιβαίο θαυμασμό και ότι είναι αρκετά τυχεροί που μεγάλωσαν μαζί».

Ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για τις πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις στο τραγούδι του, «Bed of Roses», το 1993. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας το 1989 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Στέφανι, τον Τζέσε, τον Τζέικομπ και τον Ρομέο.

Ο Tζον Μπον Τζόβι εξακολουθεί να πιστεύει ότι η απόφασή του να παντρευτεί την Ντοροθέα Χάρλεϊ, με την οποία είναι μαζί από το σχολείο, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα 35 χρόνια κοινής πορείας του ζευγαριού.

Δύο χρόνια μετά την επέμβαση στις φωνητικές του χορδές, ο Τζον Μπον Τζόβι είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και ακόμα δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα μπορέσει ποτέ να συνεχίσει το ξέφρενο πρόγραμμα που έκανε το διάσημο συγκρότημά του όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχω μπει για τα καλά στο στάδιο της ανάρρωσης. Είμαι περισσότερο από ικανός να τραγουδήσω. Απλά για μένα, ο πήχης είναι δυόμισι ώρες το βράδυ, τέσσερα βράδια την εβδομάδα, πριν πω ότι θα πάμε να κάνουμε κάποια συναυλία. Έτσι, έχω επιστρέψει για τα καλά στον δρόμο της ανάρρωσης, ούτε μια μέρα δεν είναι εύκολη. Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας, αλλά είμαι κάτι παραπάνω από ικανός να το ξανακάνω. Είμαι ο γαμ**ένος Μπον Τζόβι!» δήλωσε ο ίδιος.