Τον Θοδωρή Ρωμανίδη εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Τετάρτη 24 Απριλίου και ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και την διακοπή συνεργασίας του κωμικού με τον Γιάννη Καπετάνιο.

Ο ίδιος αρχικά εξήγησε πως «είναι πάρα πολύ λογικό να σταματήσει την συνεργασία (σ.σ. ο Γιάννης Καπετάνιος) μετά από 20 χρόνια και αφού πήρε τη σύνταξη του. Είπε κι αυτός λίγο να αλλάξει ρότα. Εγώ σταμάτησα τη δική μου συνεργασία γιατί δεν άντεχα άλλο. Εμείς για να κάνουμε αυτή την τετράωρη παράσταση, καταλαβαίνετε πόση ώρα πριν πάμε στο θέατρο και πόση ώρα μετά φεύγουμε. Κάποια στιγμή λοιπόν οι αντοχές λιγοστεύουν, είναι ανθρώπινο».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός επισήμανε: «Εμένα λιγόστεψαν οι αντοχές, ο Γιάννης περίμενε και τη σύνταξη του. Ο Γιάννης εξάλλου είναι γνωστό ότι στο όνομα του Μάρκου (σ.σ. Σεφερλή) πίνει νερό. Τον βοήθησε πάρα πολύ σε κάποιες προσωπικές του στιγμές και αυτό ο Γιάννης δεν το ξέχναγε ποτέ. Του στάθηκε δηλαδή κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη» είπε και έπειτα τόνισε: «Οι συνεργασίες σταματάνε, βρε παιδιά. Όπως βλέπετε, δεν σταμάτησε και κάτι άσχημα. Δεν κατέληξαν στα δικαστήρια, δεν έγινε κάτι δηλαδή. Και ο Μάρκος θα είναι στεναχωρημένος γιατί ήταν δεμένοι με τον Γιάννη, είχαν δέσει και έκαναν όλα αυτά που έκαναν. Είμαστε οικογένειες οι οποίες κάποια στιγμή λίγο χάνονται, ξαναβρίσκονται και γίνονται τα πάντα» συμπλήρωσε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: