«Σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, απαντώντας στα όσα ανέφερε σε βάρος του ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.

Στο σημερινό «Πρωινό» ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα, γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Μάλιστα στη συνέχεια και με έντονο ύφος συμπλήρωσε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια. Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα;».

«Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω», ανέφερε.

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά».

Τι είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» είπε για τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο:

«Ο κύριος Λιάγκας ντύθηκε σαν την Αλίκη στο ναυτικό, με το ριγέ και το σακάκι. Ωραίο ντύσιμο για Πάρο, Νάξο κι Αμοργό. Γιατί δεν πας με τον Κασσελάκη, ρε Λιάγκα, να πάτε ένα ταξιδάκι μαζί; Να σε δω μπάτλερ του Κασσελάκη και τι στον κόσμο. Ή όχι μούτσος! Ο Λιάγκας κάνει μόνος του απογραφές και βγάζει ό,τι θέλει. Είναι 10 άτομα πάνελ εκεί μαζί και ο Περρής. Οι 2-3 θα είναι ομοφυλόφιλοι. Για ψαχτείτε μεταξύ σας. Αν δεν μπορείτε, μία κολονοσκόπηση βοηθάει… Με ρωτάνε γιατί δεν πάω στον Λιάγκα. Τι να πάω να κάνω; Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Αλλά μεταξύ σιλικόνης στήθους και μπουτιού, τι δουλειά έχω εγώ;».