Στα μηνύματα μίσους που δέχεται στα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, εξηγώντας ότι δεν τα δημοσιοποιεί για να μη στεναχωρήσει τους γονείς της.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και της Κατερίνας Τσάβαλου σχετικά με την επίθεση που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη στα social media μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές.

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο της πολιτικής. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να βγάλω τα μηνύματα μίσους που δέχομαι κατά καιρούς κυρίως από γυναίκες, που υποτίθεται ότι στηρίζουμε η μία την άλλη, θα πάθετε σοκ» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ δέχομαι να μην αρέσεις και να σου κάνει κάποιος αρνητικό σχολιασμό. Εδώ μιλάμε για μηνύματα πραγματικού μίσους, να εύχονται να πεθάνεις, ρε παιδί μου, σε τέτοιον βαθμό. Ο μόνος λόγος που δεν τα βγάζω είναι για να μην στεναχωρήσω τους γονείς μου. Αλλιώς θα το είχα κάνει, για να δει ο κόσμος τι εστί bullying και βία στα social media», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη. Επιτέθηκαν σε εμένα που είπα ότι θα την ψηφίσω και θα τη στηρίξω. Αν δείτε τι σχόλια δέχεται η Μελέτη στα social media από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, θα πάθετε σοκ. Και τα περισσότερα ήταν από γυναίκες», σημείωσε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.