Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή «The 2night show» για την εποχή που ήταν μοντέλο, για την τηλεόραση, τον σύζυγό της, την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τα χρήματα που πήρε για το πρώτο της βίντεο κλιπ.

Αρχικά η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία της ζωής μου. Ακόμη και τα λάθη μας είναι ένα μάθημα. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο, δεν σκεφτόμουν να βάλω νυφικό. Χορτασμένη ήμουν με τόσα νυφικά που είχα βάλει ως μοντέλο. Η επιθυμία μου γεννήθηκε όταν γνώρισα τον άντρα μου. Εκείνος μου το ενέπνευσε».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, κλείνει φέτος 20 χρόνια έγγαμου βίου. «Θέλει να κάνουμε ανανέωση γάμου και να κάνουμε ένα πάρτι, αλλά εγώ δεν θέλω» αποκάλυψε η ίδια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Νόνη Δούνια θυμήθηκε που είχε παίξει στο βίντεο κλιπ «Φυλακισμένος στη ματιά σου» του Τζων Τίκη, σημειώνοντας: «Ήταν το πρώτο μου. Με είχε βρει σε ένα σεμινάριο που με πήγε η μητέρα μου για μοντέλα. Με πήρε όπως ήμουν, με τα ρούχα που φορούσα, άβαφη. Ήμουν 19 χρονών, πήρα 150.000 δραχμές. Ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό, ότι εγώ για κάποιες ώρες δουλειάς θα πάρω ένα τρελό ποσό, γιατί αυτός ήταν ο βασικός μισθός της εποχής».

Εδώ το βίντεο κλιπ:

«Καμία δεν έλυσε το πρόβλημα της ζωής της με το μόντελινγκ. Η Ελλάδα είναι μία πολύ περιορισμένη αγορά. Εγώ το 2004 σταμάτησα να δουλεύω ως μοντέλο και έκανα αποκλειστικά τηλεόραση. Σταμάτησα στο peak μου. Όταν ήμουν στην κορυφή, είπα: τέρμα» σημείωσε η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε: «Όταν βγήκα στη δουλειά, υπήρχε η τάση στον χώρο να έχουν όλες γαλλική μύτη. Ήταν πολύ λίγες αυτές που είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εγώ επέβαλα τη μύτη μου»!

Η Nόνη Δούνια μίλησε επίσης για τις βουλευτικές εκλογές του 2023 όπου δεν επανεξελέγη. «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Όχι για το αποτέλεσμα, γιατί το αποτέλεσμα είναι καλό, έχω αυξήσει το κοινό μου. Στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου, υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι και ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα, γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν».

Για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, η Νόνη Δούνια σημείωσε: «Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Mαθαίνεις καινούργια πράγματα και γνωρίζεις ανθρώπους. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου, όσο γίνεται. Είμαι έτοιμη και δεν φοβάμαι να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου και να “στραπατσαριστώ”. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Είμαι ένας άνθρωπος που επιμένει και δίνει τον αγώνα του».