Σε μια αποκάλυψη για την παρολίγο συμμετοχή του στην Eurovision προχώρησε ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος «κόπηκε» αφήνοντας αιχμές για τους υπευθύνους.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα του Mega, αναφέρθηκε στην τεράστια καριέρα του στο τραγούδι, για τη συμμετοχή του στην Eurovision αλλά και για τις σημερινές μουσικές τάσεις.

Σε ότι αφορά την εμπειρία του από τον γνωστό διαγωνισμό μουσικής σημείωσε: «Δύο χρόνια πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ», το 1990, το έστειλα στη Eurovision. Δεν πήγε καλά. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τα ξέρω, απλά εκτέθηκαν αυτοί της ΕΡΤ. Υπάρχουν 4 κομμάτια που είναι τα κορυφαία, η Κατερίνα, τα Μπλουζ, η Μικρή μου Μέλισσα και το με την Πρώτη ματιά».

Για την τραπ μουσική ανέφερε: «Εμείς που είμαστε των 90s ακούμε πολλές φορές από τον κόσμο ότι δεν τους καλύπτουν αυτά που ακούνε» και συμπλήρωσε «Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορα που είναι “μόδα”. Τώρα είναι η τραπ, αυτές είναι εφευρέσεις διαφόρων influencers του χώρου για να δημιουργήσουν μια αγορά, αυτό είναι όλη η ιστορία».

Δείτε τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Κώστα Μπίγαλη: