Ατύχημα με το αυτοκίνητό της είχε το βράδυ της Δευτέρας, 15 Απριλίου, η Μαρία Αντωνά, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Όπως ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή «Happy Day», η Μαρία Αντωνά τράκαρε με ράπερ χωρίς όμως να πάθει κάτι σοβαρό κανένας από τους δυο.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε πως ενώ πήγαινε το βράδυ της Δευτέρας στην Ερμού για να συναντήσει φίλους της, ένας ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στο αυτοκίνητο και να προκληθεί μεγάλη ζημιά.

«Ανάδρομος Ξεκάθαρα» σημείωσε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα Instagram Stories με το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της.

«Υπάρχουν πολλά αρνητικά vibes. Χθες καθώς κατέβαινα στο κέντρο να συναντήσω μια παρέα, στην Ερμού, ένα αμάξι ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά μου. Έπεσε πάνω μου και πέταξε το αμάξι μου σε μια βιτρίνα ενός μαγαζιού. Ήμασταν τυχεροί, γιατί δεν είχε κόσμο. Το αμάξι κόντεψε να μπει από το παράθυρο του μαγαζιού μέσα.

Έχω χτυπήσει λίγο στον αυχένα, δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά ήταν μεγάλο το σοκ. Σταμάτησε και ο οδηγός του άλλου αμαξιού, γιατί χτύπησε αρκετά και αυτός, ήρθε η ασφάλεια, η τροχαία, έχει καταγραφεί το τροχαίο. Ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί και στα τραπέζια που είχε απ’ έξω» είπε η Μαρία Αντωνά για το τροχαίο.