Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα φέρετρο με τα χέρια σταυρωμένα μπορστά στο στήθος του, σαν να είναι νεκρός και σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram: «Σας έχω κάνει το χατίρι, έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, Πείτε μου στα σχόλια τι άλλο σας ευχαριστεί να πάθω να με κάνετε viral, γιατί θέλω να πάω Χαβάη μετά την Ισπανία».

Ο Sin Boy μέσα από το προφίλ του στο Instagram έκανε μια αναφορά τόσο στην πρόσφατη επίθεση που του έκαναν ενώ βρισκόταν σε κομμωτήριο, αλλά και στα δημοσιεύματα πριν μήνες που τον ήθελαν νεκρό.

Η επίθεση στο κομμωτήριο

Toν περασμένο Μάρτιο ο Sin Boy υπέστη άγρια επίθεση από αγνώστους την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον δύο μαυροφορεμένοι άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να χτυπούντον τράπερ. Στο τέλος οι δράστες της επίθεσης φαίνεται να αποχωρούν, ενώ ο Sin Boy σηκώνεται και φτιάχνει το μαλλί του, μια κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με την αυθεντικότητα του βίντεο.

Ωστόσο, η αδελφή του Sin Boy μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι ξεκαθάρισε πως o τράπερ πήγε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.