Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να πάρει πάνω της τη νέα καμπάνια με μαγιό της εταιρίας της και να διαφημίσει με τον πιο σέξι τρόπο τα νέα swimwear κομμάτια της «Skims».

Η 43χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μερικά από τα νέα μαγιό της εταιρείας της που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Απριλίου.

Τα σχολία για την Κιμ Καρντάσιαν ήταν αποθεωτικά με την 43χρονη να αφήνει λίγα στην φαντασία.

Η «Skims», η οποία ιδρύθηκε στα τέλη του 2019, ξεκίνησε ως εταιρεία εσωρούχων που απεύθυνεται σε όλες τις γυναίκες, ενώ σύντομα επεκτάθηκε και σε μαγιό, μπλουζάκια και φορέματα, καταφέρνοντας να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη δισεκατομμυριούχο Κιμ Καρντάσιαν ο επιχειρηματικός κόσμος. «Νιώθω ότι τα κατάφερα» έχει δηλώσει η Κιμ Καρντάσιαν για το πιο επιτυχημένο σόλο εγχείρημά της.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία της «Skims» βρέθηκε στη λίστα του TIME με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρίες του 2023 με την Κιμ Καρντάσιαν να κοσμεί το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού.

Η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της εταιρίας της, φορώντας snakeskin μαγιό και τη φωτογράφιση ανέλαβε ο θρυλικός Βρετανός φωτογράφος Nick Knight, ενώ το styling επιμελήθηκε η Carine Roitfeld.