Επετειακή συναυλία για τα 20 χρόνια του στη μουσική σκηνή θα δώσει ο Νίνο. Με αφορμή την συναυλία αυτή, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «fay’s time» του ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά.

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως δίνει τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος σε συναδέλφους του χωρίς να πληρώνεται ενώ εξήγησε γιατί δεν βρίσκεται σε κάποιο σχήμα.

«Ισχύει ότι δίνω τραγούδια μου σε συναδέλφους χωρίς να πληρώνομαι. Τους δίνω συνήθως τον σκληρό δίσκο και τους λέω: διάλεξε όποιο θες. Θα έπρεπε οι δημιουργοί να μπορούν να ζήσουν μέσα από τα πνευματικά τους δικαιώματα. Και πόσο κάνει ένα τραγούδι; Δεν έχω πάει ποτέ να αγοράσω τραγούδι», ανέφερε ο Νίνο.

«Αποφάσισα για ένα μεγάλο διάστημα να απέχω από τον χώρο. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος… σκέφτομαι τώρα τι να σου απαντήσω, γιατί δεν θέλω να γίνουν τίτλοι πράγματα που δεν θέλω», απαντά ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση, που του έκανε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Δεν γινόταν αλλιώς, αυτό θα σου πω. Σκέφτομαι να σου απαντήσω τώρα άραγε ειλικρινά αυτό που πιστεύω; Είναι ένα “κύκλωμα” που ορίζει το ποιοι θα είναι στα σχήματα. Δεν μπορείς να μπεις έτσι, δεν είναι εύκολο».

Όταν η παρουσιάστρια του επισήμανε ότι ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον χώρο της μουσικής, ο Νίνο της ανταπάντησε: «Όπως βλέπεις δεν έχω θέση, δεν είμαι κάπου. Όχι, δεν το έχω επιλέξει εγώ. Κρατιέμαι, δεν μπορώ να σου πω πραγματικά αυτό που πιστεύω. Δεν θέλω, βασικά. Πάμε να συζητήσουμε ωραία πράγματα».