Τη σιωπή του για πρώτη φορά έσπασε ο Φέντεζ μετά τον χωρισμό του από την ιταλίδα blogger Κιάρα Φεράνι. Ο ράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Belve» του Rai2 και αποκάλυψε τους λόγους που το διάσημο ζευγάρι έβαλε τίτλους τέλους στην σχέση τους τον Φεβρουάριο.

«Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε» τόνισε στην αρχή της συνέντευξης ο Φέντεζ.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν η δικαστική διαμάχη που είχε η Φεράνι για αθέμιτες εμπορικές τακτικές επηρέασε τον χωρισμό τους εκείνος αποκρίθηκε: «Ναι, ναι, ναι, ναι» αλλά εξήγησε: «Δεν είναι αυτός ο λόγος που χωρίσαμε».

Ο γνωστός ράπερ αντέδρασε έντονα όταν αναφέρθηκαν οι φήμες περί απιστίας του: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά».

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης ο Φέντεζ αποκαλεί την Κιάνα Φεράνι ακόμη «γυναίκα του» αφού νομικά είναι ακόμη παντρεμένοι όπως εξήγησε: «Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί» είπε και τέλος τόνισε πως: «Ό,τι κι αν συμβεί, θα ήθελα να της πω να μην ανησυχεί. Θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου και η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου».