Ευχαριστήρια κάρτα στάλθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον σε όσους ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Μαρτίου η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε μέσω ενός συγκλονιστικού βίντεο ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια θεραπείας από καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η μελλοντική βασίλισσα είπε ότι ήταν «απίστευτα δύσκολοι μήνες» για την οικογένειά της, αλλά είναι «καλά και γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα». Από τη στιγμή που ο κόσμος έμαθε για τον αγώνα που δίνει η πριγκίπισσα, σε μέλη της βασιλικής οικογένειας δόθηκαν κάρτες και σημειώσεις, για να δώσουν στην Κέιτ. Οι φιλοβασιλικοί είχαν στείλει τις ευχές τους επίσης στο Παλάτι. Μια γυναίκα έλαβε ένα γράμμα από το Παλάτι το Σάββατο, ως απάντηση σε δική της ευχετήρια κάρτα προς την Κέιτ, όπου της εύχεται τα καλύτερα, αφού άκουσε ότι υποβαλλόταν σε εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Το σύντομο σημείωμα, το οποίο είναι τυπωμένο σε κάρτα και φέρει το επιστολόχαρτο του Παλατιού στην κορυφή, έγραφε:

«Σας ευχαριστώ για τις καλές ευχές σας στην Αυτή Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η στοχαστική χειρονομία σας εκτιμάται πολύ».

Το Παλάτι συνήθως στέλνει κάρτες σε ειδικές περιστάσεις, όπως σε γενέθλια και τα Χριστούγεννα, σε απάντηση αλληλογραφίας από βασιλικούς θαυμαστές. Το καρτ ποστάλ έμεινε κενό, κάτι που είναι ασυνήθιστο, επειδή η αλληλογραφία από τη βασιλική οικογένεια συνήθως συνοδεύεται από μια φωτογραφία.

Η Άλεξ Μαρί μέσω Χ, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το σημείωμα, προσθέτοντας ότι «θα το τιμώ αυτό σε όλη μου τη ζωή».

«Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφη Πριγκίπισσά μας της Ουαλίας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα (η οικογένειά μου κι εγώ) μια κάρτα με τις πιο ειλικρινείς ευχές μας για θεραπεία και φυσικά άφθονη αγάπη. Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ ειλικρινά να πω ότι θα το εκτιμώ σε όλη μου τη ζωή», έγραψε.

«Ο φάκελος έχει το παλάτι του Κένσινγκτον στο πίσω μέρος. Ο σύζυγός μου [sic] είναι εξίσου έκπληκτος με εμένα που έλαβε αυτή την όμορφη και πολύτιμη κάρτα», σύμφωνα με τη «Daily Mail».

«Συνεχείς προσευχές και θεραπεία στην όμορφη Πριγκίπισσα μας της Ουαλίας».

Άλλοι δημοσίευσαν, επίσης, το σημείωμα και ευχήθηκαν η Kate να γίνει σύντομα καλά, προσθέτοντας ότι είναι ευγνώμονες.