Η Μελία Κράιλινγκ ή αλλιώς η τηλεοπτική Μάρμω από τη σειρά «Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ, μπήκε στο νοσοκομείο μετά από μια περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα.

Πλέον η ηθοποιός βρίσκεται σπίτι της, όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, μια γρίπη της δημιούργησε αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάστηκε να παραμείνει μερικές μέρες στο νοσοκομείο. Αφού δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από την κλινική που νοσηλεύτηκε, η ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ εξήγησε στους ακολούθους της στο Instagram, τι συνέβη.

«Καταρχάς, όλα καλά τώρα! κι ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα! Κόλλησα τη γρίπη Β, αλλά μου έκανε «παιχνίδια» και δεν μπορούσα να ανασάνω καλά, έτσι κι έμεινα στο νοσοκομείο κάποιες μέρες. Δεν έχω άσθμα, ούτε αλλεργίες, απλώς η γρίπη ήταν λίγο ύπουλη δυστυχώς. Ομολογουμένως δεν ήταν και πολύ ευχάριστο όλο αυτό αλλά. Έτσι τώρα γύρισα σπίτι, σπιτάκι μου για να γίνω εντελώς καλά. Να προσέχετε κι εσείς!» σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Μελία Κράιλινγκ είναι κόρη της Κάτιας Δημοπούλου, η οποία έχει ηγηθεί σπουδαίων τίτλων στον περιοδικό Τύπο, και του Αμερικανού Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ. Η ίδια έχει γεννηθεί στη Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια ηθοποιός με διεθνή καριέρα.