Η δημοσιογράφος, Νάντια Χαλαμανδάρη, εμφανίστηκε συντετριμμένη στο μνημόσυνο του πρίγκιπα συζύγου της, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Η δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα και πρώτου ξαδέλφου του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας συνοδευόταν από τον γιο τους, Νικόλα, στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο.

H Nάντια Χαλαμανδάρη ήταν ντυμένη στα μαύρα και δέχτηκε τα συλλυπητήρια της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

Ο πρίγκιπας Φερνάντο και η Νάντια Χαλαμανδάρη παντρεύτηκαν το 2016 στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, μόλις πέντε ημέρες πριν υποδεχτούν στον κόσμο τον γιο τους, Νικόλα. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον πρίγκιπα, ο οποίος είχε χωρίσει από τη Μόνικα Μαρτίν Λούκουε το 2011, ύστερα από επτά χρόνια γάμου.

Μία ημέρα πριν το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φερνάντο, η Νάντια Χαλαμανδάρη θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram στην οποία ο πρίγκιπας Φερνάντο κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους.

Ο πρώτος ξάδελφος του Φελίπε πέθανε την 1η Μαρτίου μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και διάφορα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το Hola. Στις 2 Μαρτίου η Νάντια Χαλαμανδάρη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με ένα αναμμένο κερί εις την μνήμη του.