Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η πρόσφατη τοποθέτησή του για την παρουσία του στην τηλεόραση, σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου σχετικά με το ότι είναι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση και δεν ξέρει γιατί είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ότι νιώθει «σφιγμένος» στην τηλεόραση και ότι μάλλον «δεν υπάρχει χώρος για εκείνον εκεί». Τα όσα ανέφερε προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι αν δεν θέλει τη θέση του στην τηλεόραση, τότε να πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Είμαι πολύ στημένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο νομίζω. Νιώθω ότι η θεματολογία δεν μπορεί να στηρίξει την προσωπικότητά μου. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί είμαι εκεί στο “Χαμογέλα και Πάλι“».

Αφού προβλήθηκε το παραπάνω απόσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media καθημερινά από ανθρώπους που θα ήθελαν να δουλέψουν ως δημοσιογράφοι στην τηλεόραση και έχουν ανάγκη από δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Δεν ξέρετε καθημερινά πόσα μηνύματα μου έρχονται από παιδιά, δημοσιογράφους, από κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, να λένε ότι χρειάζονται μια θέση και μια δουλίτσα. Επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος, δεν το κάνει έτσι τζάμπα ή ως δώρο. Αν δεν θέλεις μια θέση, μια δουλειά, καλύτερα να πεις “ας έρθει κάποιος άλλος να το κάνει που έχει πραγματική ανάγκη”. Το βλέπω λίγο έτσι εγώ».