Η 32χρονη Σούκι Γουοτερχάουζ έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Η σύντροφος του Ρόμπερτ Πάτινσον και ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ έγιναν γονείς τον Μάρτιο και η είδηση έγινε γνωστή όταν εθεάθησαν σε βόλτα τους στο Λος Άντζελες να έχουν μαζί το βρεφικό καρότσι. 

Την Πέμπτη 4 Aπριλίου, η Σούκι Γουοτερχάουζ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού της. «Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελέ μας» σημείωσε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουοτερχάουζ είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2018. Τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από το Λονδίνο να φιλιέται σε χαλαρή βόλτα. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο περιοδικό People πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και θέλει να παντρευτεί. Πάντως προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομα ή το φύλο του μωρού τους.

Η Σούκι Γουοτερχάουζ δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα

Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Ιnstagram μερικές φωτογραφίες στις οποίες φοράει εσώρουχα και κρατάει το μπιμπερό του μωρού της. «Το τέταρτο τρίμηνο ήταν… λιτό! η περίοδος μετά τον τοκετό ήταν γεμάτη με συναρπαστική χαρά, πολύ γέλιο, δάκρυα, τόσες πολλές ορμόνες! Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει το σώμα μου και περήφανη για την καλοσύνη και τη χάρη που έδωσα στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποκατάστασης» σημείωσε η Σούκι Γουοτερχάουζ.