Η Διονυσία Κούκιου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για το «My Style Rocks» αλλά και για τη στέψη της ως Star Ελλάς.

Το μοντέλο χαρακτήρισε την εκπομπή μόδας ως την πιο ωραία εμπειρία της ζωής της: «Στο παιχνίδι ήταν η πρώτη φορά που με έκριναν κατά πρόσωπο και όχι πίσω από την πλάτη μου. Πήγα στο «My Style Rocks» με τον αέρα της «πρώτης». Στην αρχή δεν έπαιρνα στα σοβαρά την κριτική».

Έπειτα, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρθηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς, όταν κέρδισε τον τίτλο της Star Ελλάς: «Όταν στέφθηκα Star Ελλάς, στην αρχή δεν κατάλαβα τι συμβαίνει. Δεν είχα ποτέ ψώνιο να γίνω διάσημη. Το μόνο που θυμάμαι από τα καλλιστεία είναι ότι… πεινούσα τρομερά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα των καλλιστείων. Η ζωή μου άλλαξε την επομένη μέρα. Εξαργύρωσα τον τίτλο της Star Ελλάς, όμως, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα τα έκανα όλα αλλιώς».

Η Διονυσία Κούκιου παραδέχτηκε πως έχει κάνει κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις: «Δεν βλέπετε τα χείλη μου; Έτσι ήταν; Έχω πειράξει τα χείλη μου και δεν με απασχολεί τι λένε. Σε όποιον αρέσω». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της σημείωσε πως τα ΜΜΕ της έχουν καταλογίσει σχέσεις, που η ίδια δεν έκανε ποτέ.

Δείτε το βίντεο: