Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Οpen, «Σαν ψέμα», που έχει πρεμιέρα σήμερα, 8 Απριλίου, στις 17:45.

«Με ικανοποιεί που νιώθουν καλά μαζί μου τα παιδιά πίσω από τις κάμερες και έχουμε πολύ ωραία συνεργασία. Για να γίνεις καλός μπαμπάς και μαμά θέλει να έχεις τις καλύτερες των προθέσεων, η αγάπη είναι δεδομένη», σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού και στη συνέχεια δεν έκρυψε την αγάπη της για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πάντα δίπλα μου, σε ό,τι κι αν κάνω. Θέλω πάντα τη γνώμη του, να μου κρατάει το χέρι», είπε η Κατερίνα Γερονικολού, με τον Νίκο Πολυδερόπουλο να συμπληρώνει: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας και να μας πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά».

Όσο για τον Νίκο Πολυδερόπουλο αποκάλυψε πως στο άμεσο μέλλον σκέφτεται να κάνει τη δική του οικογένεια.

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σημείωσε για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο είναι μαζί 7 χρόνια: «Μετά από κάποια χρόνια νομίζω ότι είσαι πολλά για τον άλλον. Είσαι οικογένεια. Όταν μένεις στο ίδιο σπίτι και μοιράζεσαι τα πάντα, είσαι οικογένεια. Είμαστε οικογένεια. Θα έλεγα ότι το τελευταίο πράγμα που είμαστε είναι φίλοι, αλλά ναι, όταν έχεις λίγο χρόνο την ημέρα να διαθέσεις, τον Γιάννη θα πάρω. Νομίζω αυτό λέει πολλά».

Εν συνεχεία, είπε: «Είμαστε σχεδόν 7 χρόνια μαζί. Αυτό που πραγματικά νιώθω ότι μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι νιώθω ότι δεν προσποιείται ποτέ. Πάντα αυθεντικός. Ξέρεις ποιος είναι. Δεν κοροϊδεύει. Θα χαμογελάσει, όταν θέλει να χαμογελάσει. Δεν κάνω υποθέσεις για το τι σκέφτεται. Γιατί εκφράζει αυτό που του συμβαίνει. Είναι πολύ ξεκούραστο αυτό και πολύ ωραίο».

Όσο για το αν κάνουν σχέδια γάμου, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: «Δεν είναι στις προτεραιότητές μας και στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Εμένα δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Με απασχολούν άλλα πράγματα. Ο γάμος στην καθημερινότητά μου δεν θα μου προσφέρει κάτι. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς με τον τρόπο που ζούμε».