Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Χριστόφορος Ταξίδης στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/04). Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια ενώ αποκάλυψε το παιδικό του τραύμα.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα από μικρή ηλικία που αντιμετώπισα. Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι.

Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σαν σερβιτόρος και σαν ντελίβερι, έχω δουλέψει σαν ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές. Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια.

Έχω χάσει μεγάλό μέρος της παιδικής μου ηλικίας στις δουλειές και στα τρεξίματα. Έχω χάσει στιγμές με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου» εξομολογήθηκε ο παίκτης.