Ένα ζευγάρι γυμνάζεται σκληρά το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα κάνει γυμνό προπόνηση για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ πληρώνει δημόσιο γυμναστήριο, ώστε να κλείνει τον χώρο κάθε φορά.

Η 31χρονη Bella Mantovani είναι παντρεμένη με τον 34χρονο Vagner O Fera, ενώ είναι διάσημοι στη Βραζιλία για το περίεργο lifestyle που ακολουθούν, το οποίο περιέχει εναλλακτικές προσέγγισης της ζωής.

Σύμφωνα με τη New York Post, τον τελευταίο καιρό έγιναν viral, επειδή βρήκαν ένα δημόσιο γυμναστήριο στο Σάο Πάολο και δέχεται να το πληρώσουν, ώστε να τους εξασφαλίσει αποκλειστικά τον χώρο για να προπονηθούν γυμνοί.

«Κάνουμε τη σεξουαλική άσκηση tandem. Δεν κάνουμε σεξ στο γυμναστήριο, αλλά η γυμνή προπόνηση μας φέρνει πιο κοντά και μας βοηθάει να καίμε περισσότερες θερμίδες», είπε η Bella Mantovani.

Από την πλευρά του ο Vagner O Fera υποστήριξε ότι «ο δεσμός μας έγινε πιο δυνατός μετά από αυτό» και ότι η απουσία ρούχων βοηθάει το σώμα να παράξει περισσότερο ιδρώτα, με αποτέλεσμα να κάψει περισσότερες θερμίδες.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες των social media αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου είδους γυμναστικής, γράφοντας σε σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ζευγαριού ότι «απλώς προωθούν τον εαυτό τους» και όχι «κάποιον εναλλακτικό τρόπο προπόνησης».