O ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος, διέψευσε σήμερα τα σενάρια που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει έτοιμα τραγούδια και να ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες. Ανέφερε ότι συναντά συχνά τον θείο του, ενώ ανάμεσα σε όσα χαρακτήρισε «ψέματα» ήταν και το ατύχημα που υποτίθεται πως είχε ο τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά, πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια. Είναι ψέμα ότι έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Δεν γράφει καταρχήν τραγούδια ο θείος, του τα γράφουνε ακόμη και στην αποχή αυτή που έχει κάνει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Μάλιστα σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο θείος του «κάνει καριέρα με την απουσία του», αφού τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται μαζί του.

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία. Και αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρεία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή, γράφοντας κάποιο τραγούδι. Γιατί κι αυτό ακούστηκε και δεν ισχύει. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί», είπε.

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στις πίστες ο τραγουδιστής.

«Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί και να μην εμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είχε πει ότι είναι κοινωνικά προβληματισμένος. Εύχομαι, ελπίζουμε, και εγώ και πολύς κόσμος από ό,τι φαντάζομαι, να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δεν βγαίνει τόσο εύκολα. Εντάξει δεν τον πήραν και τόσο πολύ τα χρόνια, κάποια στιγμή θα τον ξαναδούμε στις πίστες».

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να χτύπησε και να νοσηλεύτηκε, είπε: «Είναι ψέματα, όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη μέρα ήμασταν μαζί με τον θείο να φανταστείτε».