«Ο τρόπος που μιλάς σε παιδιά είναι διαφορετικός από το να μιλάς σε ενήλικες», είπε ο Youtuber, Panos Dent, το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The2Night show» και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν βρίζει στα βίντεό του, ο Panos Dent είπε: «Η αλήθεια είναι πως έχω δεχθεί και κριτική από άλλους συναδέλφους creators, ότι είμαι πολύ παιδικός, επειδή δεν βρίζω, το οποίο προφανώς δεν συνδέεται, αφού ο τρόπος να μιλάς σε παιδιά είναι διαφορετικός από το να μιλάς σε ενήλικες».

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε πως είναι εύκολο να μιλάς χωρίς να βρίζεις. «Απλά χρησιμοποιείς λεξιλόγιο, που δεν περιλαμβάνει βρισιές. Αυτό το χρησιμοποιούν (σ.σ. άλλοι), αν κάποιος θέλει να μειώσει τον Πάνο, λέγοντας: “Α, ο Πάνος δεν βρίζει”, αλλά εγώ το θεωρώ προς τιμή μου (σ.σ. αυτό) και οι γονείς το αναγνωρίζουν».

Σε ό,τι αφορά την ενασχόλησή του με τις μετατροπές αυτοκινήτων είπε: «Το πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο έκανα μεταποίηση είναι το δικό μου. Δεν μου έφτανε το παρουσιαστικό του, ήθελα να βάλω και μια πινελιά, να κάνω κάτι δικό μου, και όλο αυτό ήρθε σε μένα μέσω του gaming. Κάπως έτσι ξεκίνησα και ίσως με αυτό τον τρόπο ανέβηκα και στο ηλικιακό group».